nebo i zvijezde tamna pozadina bijela slova Dobrodošli ! Izrada aplikacija logo dizajn dizajn cjenika, jelovnika, letaka itd... IZRADA CJENIKA, LETAKA, VIZITKI Kontakt

Slide Kontakt
softver analiza podataka slova povećalo plava pozadina na kojoj su grafikoni
google seo slova u boji na bijeloj pozadini

Što je SEO ? Zašto je važan ?

SEO ili eng. ”search engine optimization”  je usluga koju tipično obavlja programer/administrator stranice odnosno dizajner koji izrađuje stranicu.
Sastoji se od mnogo parametara koje treba ispravno unijeti kako bi stranica bila ‘podobna za prikazivanje’.

  1. Pod jedan odnosi se na tražilice kao što su ‘google’ ili ‘bing’ koje korisnici interneta koriste kako bi pronašli željenu uslugu ili proizvod.
  2. Google i druge kompanije odlučuju na osnovi raznih parametra koje stranice će se prikazivati na prvoj stranici odnosno na 101 stranici tražilice.
    Primjerice nekom dizajneru poslali ste Vaše lijepe slike. Slike snimljene mobitelom u prosjeku su 2,5 – 3,5 MB . Što bi se moglo desiti? Pod jedan ako dizajner prenese slike na web-stranicu a ne smanji veličinu datoteke stranica se neće brzo učitati. Povrh toga kad google shvati što se dešava vaša stranica će patiti. To je samo jedan mali primjer što je SEO.

Ostali Faktori

Također tu su mnogi drugi faktori poput ključnih riječi, pravopisnih grešaka, duljina rečenica i još puno toga…
Također uz eng. ‘ON PAGE SEO’ odnosno SEO na stranici, imamo i eng. ‘OFF PAGE SEO’ što je povezana SEO radnja koja se ne radi na stranici.
Mogli bi o tome danima pričati ali nismo tu zbog toga. Tu smo zato da Vam pomognemo shvatiti važnost nekih stvari kako bi VI, Vaš posao i Vaša internet stranica napredovali.
Mi smo tu da sve to odradimo za Vas a kao rezultat toga Vi dobijete ono što Vam treba i za što ste dali novac.
Ako već imate internet stranicu/trgovinu, te želite da se pomakne prema prvom mjestu, kontaktirajte nas, to je SEO. Mi Vam možemo pomoći da dođete do željenih rezultata!

Za izradu internet stranica ili trgovina zatražite besplatnu ponudu putem formulara.

Za sve informacije o zaštiti osobnih podataka pogledajte Zaštita Podataka