Kontakt

Dobrodošli na našu kontakt stranicu !
DK web design je obrt sa dugogodišnjim iskustvom u izradi internet stranica i grafičkim/web dizajnom.  Pružamo usluge i podršku našim klijentima iz Hrvatske i zemalja E.U.

Nakon što smo proučili tržište došli smo do zaključka. Veliki dio konkurencije ne samo da traže previše novaca za navedene usluge nego povrh toga nemaju osnovno znanje koje je potrebno za kvalitetnu izradu internet stranice. To nas je uvelike motiviralo da ljudima ponudimo POVOLJNU I KVALITETNU USLUGU koju si mogu priuštiti. Vjerujemo da svatko tko želi zaslužuje kvalitetnu stranicu koja je vidljiva na tražilicama. Mi smo tu da Vam to pružimo. Naš moto je ‘Djela NE riječi’. Vaše 100% Zadovoljstvo naša je najveća nagrada.

Za povratak na naslovnu stranicu kliknite na poveznicu Izrada Internet Stranica

 

DK Web Design
Maksimirska 76

10000 Zagreb, Croatia
Tel.: +385 92 382 5869
email: dkwebdesign.zg@gmail.com

Vaše mišljenje nam je važno jer stalno tražimo nove načine kako da unaprijedimo naše usluge. Za sve vaše upite ili komentare možete se poslužiti elektronskim formularom ili nas možete kontaktirati direktno putem telefona i/ili email(om).

Za sve informacije o zaštiti osobnih podataka pogledajte Zaštita Podataka

Tu smo zbog Vas kako bi svima pružili što bolju uslugu i lijepo poslovno iskustvo. Od nas uvijek možete očekivati VIŠE nikad manje, mi se time ponosimo. Stalno smo dostupni putem telefona ako bilo što trebate, nas možete dobiti uživo bez govornih automata odnosno automatskih sekretarica.
Ako nas trebate slobodno nazovite, odvojiti ćemo potrebno vrijeme da Vas saslušamo i potom ćemo učiniti sve što možemo da vam pomognemo u rješavanju problema kojeg imate.